Додати в обране
Дзвоніть нам за телефоном: +38(044) 486-87-68
Віддані Україні, відкриті світу!
Останній дзвінок! 31 травень 2016

Останній дзвінок!

Ось і пролунав останній дзвінок у ліцеї №38 ім. В.М. Молчанова!
Цього року свято відбувалося на подвір'ї ліцею, присутніми були випускники, першокласники, учні, вчителі, батьки та гості.
Для кожного цей день став особливим, для першокласників – це перший останній дзвінок, тепер вони сміливо можуть сказати: «Я перейшов до другого класу». Для учнів 4х класів закінчилося навчання в початковій школі. Учні 5х – 9х класів у передчутті літніх канікул, відпочинку та нових вражень. Учні 10х класів від сьогодні стають майбутніми випускниками, попереду в них важкий рік, тому, бажаємо успіхів! Вчителі чекають на літню відпустку. Особливо важливим цей день виявився для учнів 11х класів, адже, вони стали випускниками, попереду ще багато іспитів, вступ до ВНЗ, проте, це їх день!

На святковій лінійці було нагороджено учнів, що здобули Молчановські стипендії, ними стали:
- Маєвська Катерина (8-А)
- Мoжна Валерія (9-А)
- Трехліб Анна (9-Б)
- Івашечкін Максим (11-А)

Номінацією "Учень 2015 року" нагородили:
- Каковкіну Валерію (10-А)
- Острову Валерію (10-Б)

За високий рівень досягнень у навчанні, активну участь у громадському житті, звання "Почесний ліцеїст" було присвоєно:
- Кривичу Олександру (11-А)
- Шаляпіну Олексію (11-А)
- Ракарчук Анні (11-Б)
- Брицькому Ростиславу (11-Б)

Нагородити премією та присвоїти "Звання Лауреата премії ім.І.Р.Бурлаченко" за високий рівень знань, активну участь у громадському житті, активну громадянську позицію учня 11-А класу - Кривича Олександра

Вітаємо всіх учнів та їх батьків, а також вчителів ліцею із закінченням навчального року! Бажаємо веселих та цікавих літніх канікул, чекаємо на вас в стінах рідного ліцею. До зустрічі!

Назва англ:  The last bell rang
Текст анонса En:  This year the festival took place in the courtyard of lyceum graduates were present, first-graders, students, teachers, parents and guests.
Всі новини