Додати в обране
Дзвоніть нам за телефоном: +38(044) 486-87-68
Віддані Україні, відкриті світу!
RSS
Клуб кіноманів

22.03.2023

Клуб кіноманів

17.03.2023 учні 5-В та 5-А зібралися в актовій залі ліцею на перегляд української стрічки "Пекельна хоругва або різдвяне чудо". Це перше зібрання у "Клубі кіноманів " і , сподіваємося, не останнє. Закохуємось в  український кінематограф)). А які українські фільми подобаються вам?

Шаховий турнір

22.03.2023

Шаховий турнір

Сьогодні відбулися фінальні тури Шкільного етапу шахового турніру «Кришталева тура»(2-4класи та 5-8 класи).

Фінансова грамотність

22.03.2023

Фінансова грамотність

Сьогодні команда учнів НВК взяла участь у Всеукраїнському конкурсі "Фінансова грамотність".

Фестиваль

21.03.2023

Фестиваль

Сьогодні в нашому закладі відбувся оздоровчо-спортивний фестиваль з елементами легкої атлетики та стрітболу. Взяли участь учні 8-9-х класів та їхні батьки. Свято здорового способу життя та руху подарувало всім учасникам неймовірні емоції, азарт, змагання,  можливість зустрітися, поспілкуватися.  Вболівали всі!
Дякуємо за дві години щастя!!!

Урок-конкурс читців "Музика поетичного слова"

15.03.2023

Урок-конкурс читців "Музика поетичного слова"

В рамках вивчення у 5класі  творчості Т.Шевченка,М.Вінграновського,М Рильського та Є Гуцала було проведено підсумковий урок -конкурс читців "Музика поетичного слова" серед учнів 5В класу (викладач Волженцева Т.А).
Діти ,як офлайн,так і онлайн,залюбки долучилися до можливості продемонструвати свої декламаторські здібності.Поетичні змагання оцінювало за низкою вимог неупереджене журі ,яке представляли викладачі закладу та представники учнівського самоврядування.
Переможці та учасники отримали грамоти й солодкі подарунки.

Зустріч з представниками поліції

07.03.2023

Зустріч з представниками поліції

Краще попередити, ніж долати наслідки... Зустріч з представниками поліції пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

Гроші та сімейний бізнес

03.03.2023

Гроші та сімейний бізнес

Напередодні тижня «European money quiz» учні 5-А класу та вчителі Лінчук Е.С. та Хозеєва І.М. презентували міні проєкт " Гроші та сімейний бізнес"

Урок алгебри

22.02.2023

Урок алгебри

Урок алгебри в 11-А класі.

22 лютого

22.02.2023

22 лютого

22 лютого, 9.07....Нас не здолати!

День Єднання

16.02.2023

День Єднання

День Серця

16.02.2023

День Серця

День святого Валентина завжди був і залишається святом любові. І не тільки до коханих, але й до близьких, рідних та друзів.
І навіть зараз, в умовах війни, ми мали змогу, хоч і ненадовго, але забути про важкі реалії сьогодення та поринути в атмосферу свята.
14.02.2023 учні 9 та 11 класів нашого ліцею, Ірина Петренко, Євген Бугрим, Вероніка Колосовська та Марк Янченко, долучилися до заходу та привітали всіх присутніх своїм чудовим виступом.
Всі відмітили високий рівень майстерності, артистичності та підготовки наших учнів.

День Серця

16.02.2023

День Серця

День СЕРЦЯ
Це чудове свято має свою історію та звичаї.
Традиційно учні початкових класів нашого ліцею поринути в атмосферу свята. Дарували
" валентинки",говорили компліменти,проходили випробування ,брали участь у конкурсі малюнків,дарували один одному подарунки.
Але головним подарунком був піднесений настрій,попри всі перешкоди.

300-річчя з дня народження Григорія Сковороди

13.12.2022

300-річчя з дня народження Григорія Сковороди

У бібліотеці НВК «ШКОЛАІ-ІІ СТУПЕНІВ-ЛІЦЕЙ №38 ім. В.М. МОЛЧАНОВА» діє постійна виставка до 300 – річчя з дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога, видатного українського філософа-містика, богослова, музиканта, який мав значний вплив на сучасників і подальші покоління своїми піснями, філософськими творами, а також способом життя, через що його називали «Сократом». Наші учні мають можливість ознайомитись з  його творами, крилатими висловами, де  відображається світогляд, жива душа українського народу.

Work-shop

06.12.2022

Work-shop

Хочете мати гарний настрій? Завітайте до нас на Work-shop «Просто про складне» (Компетенції та компетентності учителя за Професійним Стандартом)!

День Збройних Сил України

06.12.2022

День Збройних Сил України

Сьогодні, в День Збройних Сил України, як ніколи хотілося подякувати  захисникам й захисницям, які виборюють нашу свободу. Особливо приємно, коли в такий день до нас завітав з передової випускник нашого ліцею Олександр Сердюк. Пишаємося! Любимо! Обіймаємо! 🇺🇦💙💛 Віримо, що переможемо!

Вірю в ЗСУ

01.12.2022

Вірю в ЗСУ

Дякуємо всім, хто долучився до марафону добрих справ "Вірю  в ЗСУ". Перша партія вже відправлена, прибуде як раз напередодні свята Збройних Сил України. Почався збір другої партії. Долучайтесь активніше. Воїнам потрібна наша увага і підтримка!

Кубок Голови Шевченківської районної Державної Адміністрації

27.10.2022

Кубок Голови Шевченківської районної Державної Адміністрації

Команда учнів НВК взяла участь у Кубку Голови Шевченківської районної Державної Адміністрації в місті Києві  серед закладів загальної середньої освіти
«Дитяча легка атлетика IAAF » 2022

Урок доброти

07.10.2022

Урок доброти

4 жовтня відбувся урок доброти у 4-А класі на тему "Гуманне ставлення  до тварин".Під час уроку були обговорені питання уважного та дбайливого ставлення  до тварин,поваги до їхнього життя,сприяння їхньому благу.

Тренінг

30.09.2022

Тренінг

УЧНІ 1-2 КЛАСІВ НВК 38 БРАЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ "СТВОРЕННЯ АТМОСФЕРИ СПІВПЕРЕЖИВАННЯ У КЛАСІ. ЩО ТАКЕ ДОБРОТА" , ЯКИЙ ПРОХОДИВ НА БАЗІ ЗНЗ № 135, В РАМКАХ ПРОЄКТУ "СЕЕН"

День учнівського самоврядування

30.09.2022

День учнівського самоврядування

День учнівського самоврядування!
До цього заходу старшокласники старанно готувалася, аби все відбулося цікаво. Між учнями  були розподілені доручення. Виконуючи «обов’язки» адміністрації та вчителів, старшокласники відчули відповідальність та важливість учительської праці.

День Вчителя

30.09.2022

День Вчителя

Наші милі, любі вчителі,
Вам уклін низький аж до землі,
За завзятість у своїй роботі,
За знання, терпіння і турботу.

І нехай у найскрутніший час
Віра в краще не покине вас,
Зіронька надії не згасає,
І Господь життя оберігає.

День шкільного спорту ESSD

30.09.2022

День шкільного спорту ESSD

Європейський день шкільного спорту ESSD у   НВК  « Школа І-ІІ ступенів –ліцей  № 38 ім. В.М. Молчанова»

Прибирання НВК

17.09.2022

Прибирання НВК

Уже кілька років поспіль  у третю суботу вересня Україна доєднується до мільйонів свідомих громадян світу на масштабне прибирання. Всіх цих небайдужих людей об'єднує одна мета - порятунок планети від сміття. Дякуємо щиро нашим ЗСУ, які змітають з просторів нашої неньки України весь рашистський непотріб: Ваньок їхніх та все, що від них лишилося, а ми тут, у нашому ліцеї, теж приберемося)).
    Тримаймо стрій!! Слава Україні!!!

1 вересня

01.09.2022

1 вересня

З 1 вересня! Вітаємо з Днем знань! Гарна осінь на порозі - починаймо навчання! Тести, заліки, контрольні - приготуйся, дітвора! Мирного навчального року!

Педагагічна рада НВК

01.09.2022

Педагагічна рада НВК

30 серпня 2022 року відбулася педагогічна рада НВК - основний постійно діючий колегіальний орган управління закладом освіти. Цього року, в умовах воєнного стану,  педагогічна рада дуже плідно працювала. Ми схвалили Стратегію розвитку закладу та річний план роботи, схвалили освітні програми,  правила внутрішнього розпорядку тощо. А також ми привітали ювілярів та відзначили усіх, хто підставив плече у нелегкі часи.

Толока

14.04.2022

Толока

Дякуємо нашим помічникам!
Сьогодні в Києві толока.
В нас краса та чистота на подвір'ї!

Урок в 3-Б класі

21.02.2022

Урок в 3-Б класі

Цікавим, насиченим, емоційним пройшов сьогодні урок рідної мови в 3-Б класі.

Міжнародний день української мови

21.02.2022

Міжнародний день української мови

В НВК 38 відзначили Міжнародний день рідної мови!

Історія розвитку української мови

21.02.2022

Історія розвитку української мови

Презентація на тему: ' Історія розвитку української мови'

Квіз «Знавця української мови»

21.02.2022

Квіз «Знавця української мови»

3-В сьогодні проходив квіз  "Знавця української мови".

Народний музей хліба

21.02.2022

Народний музей хліба

Хліб-джерело життя.У ньому краса праці, у ньому -сила духу,що долає труднощі.Нехай уже в дитинстві хліб стане для дитини святинею. Учні 3-Б класу відвідали Народний музей хліба.

Екскурсія

19.02.2022

Екскурсія

Екскурсія до Національного Еколого - натуралістичного центру
Діти 3-а та 3- б із задоволенням відвідали це прекрасне місце.  Поринули в оазис зимового саду. Із захоплення поспілкувалися з тваринками, поспостерігати за мешканцями тераріуму.А також відвідали музей Хліба.
Дітям дуже сподобалося,а головне- вони поглибили свої знання з різних галузей.

День Серця

19.02.2022

День Серця

День СЕРЦЯ
14 лютого у 3-а було проведено конкурсно - розважальну програму.Цього дня вирувала дещо таємна атмосфера.Адже в цей день люди  дарують тепло своїх сердець. Змагалися пари. Показували свої вміння у цікавих випробуваннях: розгадували ребуси ,складали пазли,танцювали...
Та головне- цікаво провели час!

Тиждень безпечного інтернету

14.02.2022

Тиждень безпечного інтернету

Тиждень безпечного Iнтернету
Iнтернет может бути прекрасним i корисним засобом для навчання, вiдпочинку i спiлкування з друзями. Але, як i реальний свiт, вiн теж може бути небезпечним!
День безпечного Iнтернету цього року у свiтi вiдзначається 8 лютого пiд гаслом " Разом для найкращого Iнтернету".
Для учнiв 2-4  класiв було проведено конкурс малюнкiв "Ми за безпечний Iнтернет", перегляд мультфiльму "Казка про Iнтернет", учнями створено iнформацiйний плакат та роздано пам'ятки з правилами.
День Iнтернету був веселим i корисним для всiх наших учнiв. Вони отримали знання про те, що глобальна мережа може бути не лише всесвітньою енциклопедією, що об'єднує інформаційні ресурси всього світу, а й зловісною павутиною, яка губить людей. Пам'ятаймо, наша безпека - в наших руках!

День Соборності України

21.01.2022

День Соборності України

22 січня ми відзначатимемо День Соборності України. "Соборність"  - це синонім слова "Єдність". У цей день в НВК існує традиція проведення "живих ланцюгів", виконання гімну України, проведення виховних заходів. Україна - єдина!(blue_heart)(yellow_heart)

Зимова казка “12 місяців”

19.01.2022

Зимова казка “12 місяців”

Поїздка до ТЮГу учнів 3-А класу.
Сьогодні нас зустріла чудова зимова казка "12 місяців".Ми потрапили до чарівного лісу і поринули у світ перетворень.Цікаво було спостерігати за вчинками братів- місяців, примхливої королеви та доброї дівчини.
Всі отримали масу задоволення та позивний настрій!

Боінг

17.01.2022

Боінг

17 січня 2022 року відбулась зустріч з координатором, Ніколаєвою Юлією, профорієнтаційного проєкту "Боінг-Україна" за підтримки авіакомпанії "Боінг".

Коробка хоробрості

30.12.2021

Коробка хоробрості

КОРОБКА ХОРОБРОСТЇ
             ЛЮБІ ВЧИТЕЛІ!
СЬОГОДНІ ДІТИ ДВОХ ВІДДІЛЕНЬ
ЛІКАРНІ" ОХМАТДИТ"(КОРПУС 14),
дякуючи ВАМ, отримали подарунки і Новорічні привітання.
Коробка хоробрості-це сховище сюрпризів за мужність, відвагу та супертерпіння, коли хворим дітям щодня потрібно долати страх і біль.
Їграшка чи сувенір, якій малеча дістала з яскравої коробки, допомагає висушити дітячі сльози.
Сподіваюсь, що сьогодні хтось з дітей посміхнувся і зрадів,коли отримав подарунок.
Діти і працівники лікарні дякують  вам!
Гарного вам настрою і  веселих свят! Від колективу вчителів
Решетникова С.Ю.

Мова - диво калинове

30.12.2021

Мова - диво калинове

22 та 23.12.2021 , підсумовуючи роботу учнів за I семестр ,викладач української мови та літератури Т.А.Волженцева провела мовознавчі брейн-ринги "Мова-диво калинове" з учасниками освітнього процесу 5А та 6В кл.

Грінч з подарунками

21.12.2021

Грінч з подарунками

Ми з 1-В стартуємо!
Останній тиждень 1 семестру буде в очікувані дива. І до нас вже завітав Грінч з подарунками)))

Святий Миколай

21.12.2021

Святий Миколай

З року в рік діти чекають на Святого Миколая та подарунки від нього.
Ось і цього року він завітав до нас ,учнів 3-а, з побажаннями добра і злагоди.
Діти із задоволенням проходили різні випробування , танцювали і співали разом з Миколаєм.
Свято вдалося!!!

Театралізований захід

16.12.2021

Театралізований захід

Кожен з нас хоче досягти успіху у житті та бути заможною людиною. Для здійснення мрії часто не вистачає фінансової грамотності. А наші учні із задоволенням навчаються граючись. Театралізований захід "Зародження банківської системи за часів тамплієрів. Сучасні банки".

13 грудня

14.12.2021

13 грудня

Учні 1-В на ГПД  13 грудня
Андрія святкували, калиту імпровізовану діставали, а справжню смакували)

Урок з права і свободи людини

10.12.2021

Урок з права і свободи людини

Єдиний урок з права і свободи людини в 6-Б класі.

Вулкан у банці

08.12.2021

Вулкан у банці

Похакатонили!!!
На урок до 3-а класу завітала Ірина Михайлівна Хозеєва ,вчителька географії. Вона провела практичну роботу " Вулкан у банці"
Діти в захваті!!! Щиро дякуємо ,що відгукнулися і провели такий чудовий урок!!!

День Збройних Сил України

08.12.2021

День Збройних Сил України

Учні 3-А від щирого серця дякують нашим захисникам у День Збройних Сил України. Це свято- символ героїзму і відваги. Тільки завдяки  мужнім воїнам ми живемо в мирному місті.

Виховна година

08.12.2021

Виховна година

Виховна година " Щоб не виникло біди"
Учні 3-б класу пам'ятають: Газ- це цінний дар природи,який потрібно використовувати економно і раціонально. А головне - знати правила користування газом.

«Крок до здоров‘я»

03.12.2021

«Крок до здоров‘я»

До Дня Збройних сил України в нашому освітньому закладі проходять змагання із загальної фізичної підготовки «Крок до здоров‘я».

Вшанування пам‘яті жертв голодомору

24.11.2021

Вшанування пам‘яті жертв голодомору

Вшанування пам'яті жертв Голодомору.
Учні 3-а класу вшанували пам'ять невинних людей. Ще раз зрозуміли ціну хліба,як символ життя. Виготовили квіти незабудки , створивши стіну памяті.

Тиждень безпеки дорожнього руху

24.11.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху - селфі- марафон " Дорожня грамота" від учнів 3-а класу.

Батурин

11.10.2021

Батурин

До Дня українського козацтва для учнів 9-А класу НВК "Школа І-ІІ ступенів-ліцей #38 імені В. Молчанова" 9 жовтня 2021 р. була організована екскурсія до м. Батурин - гетьманської столиці, "серця українського козацтва".
Місто Батурин - це пам'ятки історії та архітектури, археології, природи, які є своєрідним літописом національної історії.

Тарасова гора

11.10.2021

Тарасова гора

Хоч раз у житті кожен із нас має побувати на Тарасовій горі і поклонитися мудрому пророкові. Нам, 5-в та 7-в класам, випала така щаслива нагода 9 жовтня 2021 року. Сприяла подорожі і погода: було сонячно, дерева в золотих шатах радо вітали нас вздовж дороги.
Екскурсію розпочали від Успенського собору. Гід повідала нам історію міста Канева, показала чудові краєвиди, Канівську ГЕС та водосховище.
І ось піднімаємося на Чернечу гору, перед нами відкрився мальовничий краєвид: могутній Дніпро, «лани широкополі й кручі», на які дивився Т. Шевченко.
Тарасова гора - візитка м. Канева. Тут під великим курганом похований Тарас Шевченко. Екскурсовод цікаво розповів про Кобзаря, його перепоховання, про парк, музей.

Зупинимо булінг разом!

08.10.2021

Зупинимо булінг разом!

В рамках Місячника "Зупинимо булінг разом", з метою недопущення та попередження негативних проявів насильства серед дітей, відбулась зустріч здобувачів освіти 6-Б класу зі старшим лейтенантом, шкільним офіцером поліції Шевченківського району Онищук С.М.  Тема розмови була : "Булінг в шкільному середовищі та протидія булінгу"

Національна дитяча бібліотека

07.10.2021

Національна дитяча бібліотека

Учні 3 - А класу поринули у чарівний світ книги, відвідавши Національну дитячу бібліотеку. Під час екскурсії діти отримали багато цікавої інформації та позитивних вражень.

Олімпійський тиждень

06.10.2021

Олімпійський тиждень

В НВК проходить Олімпійський тиждень, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Протягом тижня вчителі фізичної культури знайомлять учнів з історією та традиціями Олімпійський ігор сучасності, олімпійськими видами спорту. Усі охочі охочі можуть спробувати себе у цікавих видах спорту!

Історико-меморіальний комплекс пам‘яті жертв нацизму

02.10.2021

Історико-меморіальний комплекс пам‘яті жертв нацизму

2 жовтня педагогічний колектив НВК відвідав історико-меморіальний комплекс пам'яті жертв нацизму біля міста Вінниця. Серце крається від цих жахливих спогадів про часи Другої світової війни...

Привітання до Дня Вчителя

02.10.2021

Привітання до Дня Вчителя

В день святковий, яскравий
Вам вітання і квіти!
Побажання польоту
На високій орбіті!
Ще любові й погани
І сьогодні, й довіку!
Хай у Вашого щастя
Не буває канікул!

Cвято футболу

01.10.2021

Cвято футболу

Змагання – це не тільки фізичні навантаження, але й укріплення духу команди, гордості за свій клас, виховання волі до перемоги! 29.09.2021 та 30.09.2021 в Ліцей 38 ім. В. Молчанова, пройшло свято футболу, а саме фінал Кубку директора НВК «Школа І-ІІ ступенів - ліцей №38 ім. В.М. Молчанова» серед учнів 5-х; 6-х; 7-х класів.

Поминальні дні жертв трагедії Бабиного Яру

30.09.2021

Поминальні дні жертв трагедії Бабиного Яру

Україна в скорботі...
В ці дні відбуваються поминальні дні жертв трагедії Бабиного Яру.
  Учні 3-а класу долучилися до вшанування невинних людей,щоб зберегти історичну пам'ять...

Навчання правилам дорожнього руху

30.09.2021

Навчання правилам дорожнього руху

Навчання правилам дорожнього руху- є життєвою необхідністю,тому різні заходи з ПДР завжди актуальні в нашій школі.Важливо,що в процесі проведення тижня безпеки були задіяні всі учні початкових класів.

Бабин Яр

30.09.2021

Бабин Яр

29 вересня учні 7-В класу в рамках заходів, пов'язаних з 80-ми роковинами трагедії Бабиного Яру, провели урок пам'яті в Меморіальному центрі Голокосту "Бабин Яр". Учні із цікавістю слухали збережені вивчення, дослідження історії періоду Другої світової війни та Голокосту. Вшанували пам'ять загиблих Хвилиною мовчання та покладенням квітів до пам'ятників Меморіалу.

Осіння стежка

27.09.2021

Осіння стежка

В Голосіївському парку 25.09.2021 відбувся туристичний зліт «Осіння стежка» "НВК l-ll ступенів - ліцей №38 ім. В.М. Молчанова", який подарував море позитиву, яскравих емоцій учасникам.

Урок фінансової грамотності

23.09.2021

Урок фінансової грамотності

Урок фінансової грамотності 5-А пройшов у Музеї гривні просто неба. Історія і шлях гривні в Україні-цікава екскурсія і корисна інформація для всіх.

Футбольний турнір

21.09.2021

Футбольний турнір

В ліцеї розпочався футбольний турнір на Кубок директора серед учнів 5-7-х класів!

Екскурсія до світу велетнів

17.09.2021

Екскурсія до світу велетнів

Екскурсія до світу велетнів

Кольоровий тиждень

17.09.2021

Кольоровий тиждень

У 1-В розпочався кольоровий тиждень:)
Адаптація на ура:)

«Наука під відкритим небом»

17.09.2021

«Наука під відкритим небом»

14 вересня за підтримки Департаменту освіти і науки Києва у парку ім. Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 60) відбувся захід «Наука під відкритим небом» – Настановча сесія-2021 від Київської МАН.

Парк “Київська Русь»

02.09.2021

Парк “Київська Русь»

Стало традицією перший святковий день  проводити на екскурсії.
Ми ,учні 3-а класу вибралися подалі від міського шуму. Відвідали парк
" Київська Русь".
Ніби потрапили на 1 тис. років назад.Захопилися розмахом дерев'яних споруд, помилувалися природою,цікаво та весело провели час.

День знань

02.09.2021

День знань

З днем знань!!! З найкращим святом на землі! Шановні друзі, вчителі, у всьому вміння і старання та цікавого навчання!

Педагогічна рада

01.09.2021

Педагогічна рада

30 серпня відбулася традиційна педагогічна рада. Прозвучав звіт про досягнення НВК у минулому, дуже не простому, навчальному році. Нам є чим пишатися! Рухаємося вперед!!! До нових висот!!!

Останній дзвінок

26.05.2021

Останній дзвінок

Сьогодні відбулось урочисте свято "Останнього дзвоника"! І школа, і учні затихли в чеканні, бо настала хвилююча мить: для наших найстаріших учнів дзвоник останній дзвенить!

Бібліотека

21.05.2021

Бібліотека

Бібліотека- це скарбниця всіх багатств людського духу! Так вважав не тільки Г. Лейбніц, але так думають і учні 2-Б класу нашого НВК. "Книжка повинна стати для мудрого вихованця другом, наставником і вчителем"

День вишиванки

21.05.2021

День вишиванки

Я❤вишиванку❣ Традиційний одяг 5-А класу!

День вишиванки

20.05.2021

День вишиванки

Всесвітній день вишиванки!
Вишиванка завжди буде в моді!!!

Конкурс знавців англійської мови

20.05.2021

Конкурс знавців англійської мови

Життєві цінності не виникають за одну мить. Це результат життєвого досвіду. А ще - знакові події, які допомагають усвідомити цінність часу. Коли ти не можеш повернути втрачене, лишаються спогади. У пам'ять учениці Анни П'яти і з нагоди 30-річчя заснування ліцею був започаткований конкурс знавців англійської мови серед учнів 8-11 класів. До батлу у третьому турі потрапили найкреативніші. Дякуємо вам за вашу ерудицію, за вміння аргументувати свою позицію (нагадаю: англійською мовою). Дякуємо батькам Ані за такий цікавий проєкт, за чудові подарунки та премії переможцям. Дякуємо Таня Лялька, Олена Статкевич за запуск конкурсу. Дякуємо Eugeniya Yarova за мобільну учительську, яку отримав наш заклад, це дало можливість транслювати нагородження із зали у класи. А також дякуємо  всім причетним до організації заходу)

Молчановська олімпіада

14.05.2021

Молчановська олімпіада

Школа живе традиціями. Вже 22 роки поспіль у ліцеї проходить Молчановська олімпіада. І цьогоріч вітаємо дипломантів та стипендіатів.

Посвята в ліцеїсти

14.05.2021

Посвята в ліцеїсти

Ми прагнемо високого польоту,
Братія розумна, молода.
На Гаудеамуса високих нотах
Інтелігенція нова зроста.
14.05.2021 в ліцеї відбулась посвята восьмикласників в ліцеїсти .

Пам‘ять про Другу Світову Війну

07.05.2021

Пам‘ять про Другу Світову Війну

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Віримо,що подібна трагедія не повториться.

Конкурс знавців англійської мови

06.05.2021

Конкурс знавців англійської мови

У цьому році наш ліцей започаткував конкурс знавців англійської мови серед учнів 8-11 класів до 30-річчя заснування ліцею #38 ім.В.М.Молчанова та в пам'ять про ученицю П'яту Анну. Сьогодні проводимо ІІІ тур серед учнів 8-9 класів.
Good luck!

Фінансова грамотність

19.03.2021

Фінансова грамотність

Учні 2-А класу НВК - ліцею №38 долучилися до онлайн- заходів Національного банку з фінансової грамотності для школярів під час Global Money Week 2021.
Інтерактивне заняття "Фінансова абетка" (zoom) та улюблена гра "Манині мані"

Театр юного глядача

28.02.2021

Театр юного глядача

Учні 2-А та 2-Б відвідали театр юного глядача "На Липках".
Діти занурилися у чарівний світ казки.Актори театру розповіли повчальну історію про те,що не варто навішувати ярлики на ближнього тільки тому,що він інший.
Головне- діти зрозуміли,що кожна людина- особлива!

Допомога птахам

03.02.2021

Допомога птахам

Допомога птахам взимку- благородна справа.
Учні 2-А  класу із задоволенням допомагають пернатим друзям. Вони виготовили годівнички і підгодовують пташок, які дякують їм своїм співом.

“Добрі справи»

14.12.2020

“Добрі справи»

Учні 2- а класу із задоволенням долучилися до проєкту "Добрі справи"
Написали вітальні листівки для захисників у зону АТО,поділилися книгами з учнями Маріуполя. А також не забули про чотирилапих друзів ,які потребують нашої підтримки.
Творити добро- потреба кожного.І це так просто!!!

День боротьби зі СНІДом

01.12.2020

День боротьби зі СНІДом

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в 5-Б класі відбулась тематична класна година.

День боротьби зі СНІДом

01.12.2020

День боротьби зі СНІДом

НВК 38 ІМ.В.М.МОЛЧАНОВА ПРОВЕЛИ ЗАХОДИ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

Таланти

28.11.2020

Таланти

Кожна людина неповторна, але інколи ми не маємо часу дізнаватися один про одного більше. Сьогодні учні 4-В класу показували свої таланти та розповідали чому вони вважають себе особливими. Ще раз переконуюся, що діти - це щастя. Вони вміють розвеселити, подарувати незабутні емоції.

День пам‘яті жертв Голодомору

27.11.2020

День пам‘яті жертв Голодомору

Щороку у четверту суботу листопада Україна і світ вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. Сьогодні, до 87-х роковин геноциду українців, пройшли уроки Пам'яті та хвилина мовчання під гаслом "Збережи пам'ять. Збережи правду".

Відкритий урок

26.11.2020

Відкритий урок

25 листопада до своєї першої в житті атестації провів відкритий урок в 3-А класі Юрій Бублей, вчитель фізичної культури НВК.

Нетрадиційний урок англійської

20.11.2020

Нетрадиційний урок англійської

Вітаємо вчителя Дорошенко Д. В., яка сьогодні провела нетрадиційний урок англійської мови "На ігровому майданчику" у 2-В класі!

Уроки пам‘яті

06.11.2020

Уроки пам‘яті

6 листопада відбулись Уроки Пам'яті до 77 річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

Екскурсія до Чернігова

08.10.2020

Екскурсія до Чернігова

3 жовтня 6-в відвідав мальовниче місто над Десною - Чернігів. Екскурсія була цікавою. Євгеній Володимирович, наш екскурсовод, розповів про історичне минуле та сучасне життя міста. Учні отримали масу задоволення .

Долина страусів

29.09.2020

Долина страусів

Учні 2-а та 2-б відвідали страусину ферму "Долина страусів". За один візит діти мали змогу познайомитися з трьома зоопарками:зі страусами ,з домашніми улюбленцями та міні - зоопарком. Діти отримали задоволення від спілкування з тваринами та чудово провели час.

Мамаєва слобода

10.09.2020

Мамаєва слобода

2-А, Мамаєва Слобода. Це наша перша екскурсія!
Ніяких хвилювання,чи тривоги..
Як чудово було провести час на свіжому повітрі! Помилуватися прекрасними краєвидами та поринути  у справжню козацьку атмосферу.

День знань

01.09.2020

День знань

І знову осінь! Знову 1 вересня! І знову дзвоник радо дзеленчить, закликаючи учнів до нових знань! НВК 38 імені Валерія Молчанова приймає у свою дружню сім'ю першокласників!

Свято весни

09.03.2020

Свято весни

Конкурсно- розважальна програма до свята Весни у 1-А.
  Змагалися дві команди. Звичайно, перемогу здобули наші красуні!!! А як же інакше, адже хлопчики хотіли зробити для дівчаток справжнє свято!!!

Святковий концерт

07.03.2020

Святковий концерт

Святковий концерт та нагородження найкращих вчителів сьогодні відбулось у нашому ліцеї.

Захист прав споживачів

06.03.2020

Захист прав споживачів

Незвичайний урок з Фінансової грамотності пройшов у 6-А класі. Це було практичне заняття: "Захист прав споживачів, реклама товару або послуги на внутрішньому ринку України та поза її межами".

Перевірка температури

06.03.2020

Перевірка температури

Тепер кожного дня черговий адміністратор мірятиме температуру в учасників освітнього процесу та персоналу.

Зустріч з послом Бельгії

04.03.2020

Зустріч з послом Бельгії

https://youtu.be/76cRnZPYeEo

Зустріч з письменницею

24.02.2020

Зустріч з письменницею

Наш 4-В сьогодні зустрівся з письменницею Ira Bova Garkusha.  Із задоволенням учні слухали історії, які заставляють замислитись...